MENU

Let op!
Er mag op dit tijdstip alleen verlicht gevaren worden en alleen gestuurd en/of met klasse 5 ; In verband met harde wind mag er alleen door ervaren (>=klasse 4) roeiers geroeid worden

Aanvangstijd diner 19.00 uur. Borrelen vanaf 18.30 uur. Prijs 17,50 euro p.p. inclusief koffie en thee. Mét de Willem III jazzband.

Menu: verrassingsmenu……

Opgeven uiterlijk woensdagavond 3 april a.s. 23.59 uur. Introducees welkom.

Inschrijven via deze link.

Afzeggingen en/of no shows na woensdag 4 december a.s. 00.00 uur worden € 8,75 in rekening gebracht. Dit omdat we veel eten overhouden.

Was getekend, de kokkies Petra Bessem, Judith Gelmers, Marion Wijnberg (06 44629379) en Annette Zwart

Het woord ‘Ottolenghificeren’ staat misschien nog niet in de ‘Dikke Van Dale’, maar wél in het culinaire woordenboek van iedere foodie. “Iets Ottolenghificeren betekent iets ondubbelzinnig Ottolenghi laten smaken, extra flair toevoegen, een kleine draai aan het bekende geven of gewoon: een verrassing in de mond”, lezen we in ‘Extra Lekker’. Zo eenvoudig kan koken soms zijn volgens auteursduo Yotam Ottolenghi en Noor Murad. Test vooral zélf op vrijdag 6 december a.s. of je die mening deelt.