MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Lijkt het jou leuk om een verbindende rol te spelen binnen onze vereniging en mee te bouwen aan de toekomst ? Wij zijn opzoek naar een nieuwe voorzitter die tijdens de ALV wordt voorgedragen, omdat de tweede termijn van onze huidige voorzitter afloopt.

Wie zoeken we ?

We zoeken een betrokken lid van onze vereniging die graag leiding geeft aan het bestuur. Je speelt een belangrijke rol in het verbinden van alle activiteiten en leden van de vereniging en bent ons gezicht naar buiten. Het onderhouden van relaties met onder andere de gemeente Amsterdam, KNRB, ARB, NOC/NSF en collega-roeiverenigingen is een belangrijk onderdeel van de functie.

Ervaring in bestuurlijke functies is een pre, net als kennis van de roeiwereld. Binnen het bestuur is echter al veel ervaring aanwezig, dus je zult goed ondersteund worden.

Wat kun je verwachten?

Als voorzitter krijg je de kans om samen te werken met enthousiaste vrijwilligers die zich vol passie inzetten voor de vereniging. Daarnaast kun je genieten van de rijke historie en toekomst van Willem III en natuurlijk het plezier van regelmatig naar het mooiste plekje van Amsterdam te fietsen.

Heb je interesse of vragen ? Onze huidige voorzitter of een van de bestuursleden vertelt je graag meer. Je kunt je aanmelden

Door een motivatie te sturen naar secretaris@willem3.nl

Termijn van reageren tot 14 november 2024.